Средно училиште на град Скопје
 

   Информации
 
 
 
 
 
 
Информации
Вкупно 6 Прикажани: Информации.    Страна број: 1  од вкупно 1   
Почеток на настава
Наставата за новозапишани ученици ПРВА година започнува Понеделник 3ти Август во 08:00h , молиме учениците да бидат присутни во 07:45h.
За редовните ученици од II, III , IV година наставата започнува истиот ден во 09:00h


СЛОБОДНИ МЕСТА
ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА УПИС НА РЕДОВНИ УЧЕНИЦИ ВО ПРВА, ВТОРА, ТРЕТА И ЧЕТВРТА ГОДИНА ЗА СИТЕ ЗАНИМАЊА


Прв упис 2018
Примени се сите кандидати кои конкурираа во второто пријавување на 28 јуни 2018

        

mk   en  

 
Работно време на референт за вонредни испити
одговорен наставник
Тодоровска Јагода

ПОНЕДЕЛНИК 09 - 14:00h
ВТОРНИ  9:00 -14:00h
СРЕДА  12:00 -17:00h
ЧЕТВРТОК  12:00-17:00h
ПЕТОК 09:00 - 14:00

Запишување и пријавување
на испити може да се
врши тука и во библиотека
Освоено 3-то место во проектот на Култур Контакт Австрија за Одржлив развој во туризмот 

 

 
Средно Училиште на Град Скопје ''Лазар Танев'' Скопје