Средно училиште на град Скопје
 

   Вести
 
 
 
 
 
 
Вести
Вкупно 2 Прикажани: Вести.    Страна број: 1  од вкупно 1   

Домаќини на 25-та годишна конференција на АЕХТ
  Во 2012 година нашето училиште ќе биде организатор и домаќин на 25-тата годишна конференција на АЕХТ (асоцијација на европски хотелско-туристички училишта), каде што членуваат преку 420 училишта од 40 земји од Европа. Подготовките за организација се во тек и се очекува да присуствуваат од 700 до 1000 учесници.
 


        

mk   en  

 
Работно време на референт за вонредни испити
одговорен наставник
Тодоровска Јагода

ПОНЕДЕЛНИК 09 - 14:00h
ВТОРНИ  9:00 -14:00h
СРЕДА  12:00 -17:00h
ЧЕТВРТОК  12:00-17:00h
ПЕТОК 09:00 - 14:00

Запишување и пријавување
на испити може да се
врши тука и во библиотека
Освоено 3-то место во проектот на Култур Контакт Австрија за Одржлив развој во туризмот 

 

 
Средно Училиште на Град Скопје ''Лазар Танев'' Скопје