Средно училиште на град Скопје
 

 
 
 
 

ERASMUS+ 2018
 Втора успешна  ERASMUS+ приказна за учениците од Средното училиште на Град Скопје „Лазар Танев“
 Во периодот од 15 март до 12 - април 2018 г., 25 ученици од нашето училиште, придружувани од тројца професори по стручни предмети, имаа можност да изведуваат практична обука во градот Тулон-Франција. Благодарение на Еразмус + програмите за мобилност и доживотно учење, тие добија шанса стручно да се усовршат во нашето партнер-училиште "Anne-Sophie PIC" и во неколку од најреномирани компании на Азурниот брег на франција, како Best Western La Corniche, Matyasi, Gaudefroy Reception итн. Ви претставуваме дел од нивната обука и од производите кои таму ги подготвуваа
 
 
 
  
  
  
  
mk   en  

 
Работно време на референт за вонредни испити
одговорен наставник
Тодоровска Јагода

ПОНЕДЕЛНИК 09 - 14:00h
ВТОРНИ  9:00 -14:00h
СРЕДА  12:00 -17:00h
ЧЕТВРТОК  12:00-17:00h
ПЕТОК 09:00 - 14:00

Запишување и пријавување
на испити може да се
врши тука и во библиотека
Освоено 3-то место во проектот на Култур Контакт Австрија за Одржлив развој во туризмот 

 

 
Средно Училиште на Град Скопје ''Лазар Танев'' Скопје