Професионалност

Признат центар за професионални кадри за угостителско-туристички кадри

Пракса

Професионална и феријална практика во угостителски објекти кои одговараат

Успех

Воспитување на младите за одговорно лично и општествено живеење

Услуги

Кетеринг услуги простор за семинари подготовка на храна

Огласна табла

Соопштение за вонредните ученици-Распоред за полагање октомвриска сесија

Почитувани ученици Поради новите мерки за заштита од Ковид-19 Ве известуваме дека сите испити ќе се одвиваат онлајн. Со цел да може тоа успешно да се реализира одложени се испитите од денес 21.10 и утре 22.10 за наредната среда 28.10 и  четврток 29.10. Исто така и...

read more

Распоред на часови и времетраење на часовите за учебната 2020/2021

* * * * * * Линк до распоред на часови и времетраење на часовите за учебната 2020/2021 * * * * * *     *** Упатство за ученици и родители за Националната платформа за учење од...

read more

Нашата мисија

Основната општествена улога и мисија на училиштето е да образува ученици со квалитетни и доживотни знаења, умеења, вештини и навики како и способности за совладување на современата технологија, да образува стручни кадри оспособени за примена на научните достигнувања во практиката, за творечко и одговорно однесување спрема работата, средината, општеството и спрема самите себе.

Мисијата на училиштето ќе се движи во насока на воспитување на младите за одговорно лично и општествено живеење според принципите на демократичноста, толерантноста, конструктивноста, трпеливоста, меѓусебното разбирање, иницијативноста, критичноста и способноста.

години

ученици

кадар

проекти