Ученици еве го распоредот со датуми , комисии (испитувачи) и вашите имиња, да знаете кој по кој предмет полага. Наредните денови ќе добиете нов распоред со линкови, шифри за вклучување во меет собите за он лајн полагање, како и упатство како да се вклучите.

Исто така сакам да ви нагласам дека треба да обезбедите компјутер (оние што ќе полагаат предмет со писмена или диференцијален) затоа што ќе ви биде дадена тема или тест на имеил кој треба да го напишете, решите на компјутер и да му го испратите на наставникот на имеил  Исто важи и за проекти, бизнис план и слично.

Ова се пријавените испити за март кај повеќето од вас. Напоменувам дека тие што имале платено во март им се признава уплатата, а тие што немале уплатено ве молам уплатете овие денови и уплатницата сликајте  ја  и пратете ми ја на вибер број 076 846 489 .

Да ве информирам дека некои наставници веќе имаат поставено материјали и прашања за учење, а нив ќе ги најдете на странава во Е НАСТАВА, па Е УЧЕЊЕ и папка за ВОНРЕДНИ УЧЕНИЦИ.

 

Комисии за полагање во мајска испитна сесија 2020