Почитувани ученици

Дипломите и Свидетелствата за вонредните ученици кои го завршија своето образование заклучно со мајска испитна сесија ќе се доделуваат на 30 06 2020 година од 10, 00 до 15,00 часот.

Задолжително е носење на заштитна опрема и влегување по еден на главниот влез со цел да ги почитуваме мерките за заштита од КОВИД 19 и да се заштитиме од него

Бидејќи треба да се потпишувате пожелно е да си носите свое пенкало.

Исто така сакам да ви нагласам дека треба да ги вратите учебниците и скриптите кои ги имавте зeмано за учење и да ги донесете оригиналот уплатници што ги уплаќавте овој период