Ученици да ве известам за следново: во јануари нема да има испитна сесија, дури во февруари, од 1-10 е пријавувањето на испити и можете на истиот начин со праќање на уплатниците на вибер и кажување за кои предмети пријавувате. Да го искористите јануари да уплатите втора рата за упис 2500 денари (оние кои  немате уплатено) а воедно да ги изработувате Проектните задачи кои треба во консултација со менторите да ги предадете до 1.03.2020 кај нив. Ова се резултатите од декемвриската сесија со исклучок на спорт. Среќни Новогодишни и Божиќни празници

резултати за декемвриска сесија