Резултати од декемвриска сесија

ИЗВЕСТУВАЊЕ:

Се известуваат сите вонредни ученици дека во месец јануари нема испитна сесија, пријавување на испити ќе има во февруари (од 1.2.2022 до 10.2.2022)