Се  известуваат учениците дека завршниот испит по Практична настава е закажан на 21.06.2022 година со следните термини:

  • келнер (редовни и вонредни) од 09 часот
  • слаткар (редовни и вонредни) од 08 часот
  • пекар (редовни и вонредни) од 08 часот
  • готвач (вонредни ученици) од 10 часот
  • готвач (редовни ученици) – термините се објавени на следниот линк – Распоред за полагање