Почитувани ученици,

Почетокот на новата учебна 2023/2024 година е на 1.9.2023 година (петок), со следниот распоред:

I година – од 08:00 часот

II, III и IV година – од 10:00 часот

 

Ви посакуваме среќен почеток и успешна учебна година!

 

Список-на-класови-за-учебната-2023-2024