Резултати од декемвриска сесија

Ученици да ве известам за следново: во јануари нема да има испитна сесија, дури во февруари, од 1-10 е пријавувањето на испити и можете на истиот начин со праќање на уплатниците на вибер и кажување за кои предмети пријавувате. Да го искористите јануари да уплатите...

СООПШТЕНИЕ за Државна матура и Завршен испит за четиригодишно образование

Се известуваат сите редовни и вонредни ученици од четврта година дека од 01.12.2020 започнува пријавувањето на државна матура. Државната матура се состои од испит по 5 предмети 3 екстерни и 2 интерни меѓу кои и проектната задача. Кандидатите кои се заинтересирани за...