Работно време на референтите за вонредни ученици

понеделник   10:00 – 12:30 часот вторник          08:00 – 12:30 часот среда             10:00 – 12:30 часот четврток        08:00 – 12:30 часот петок              08:00 – 12:30 часот Референти за вонредни ученици: Маја Цветковска и Сашо...

Доделување на дипломи за водредни ученици четиригодишно образование

Почитувани ученици, Дипломите за вонредните учениците кои полагале училишна матура ќе бидат доделени во петок во 11:00 часот, во кабинетот за вонредни ученици. Учениците кои завршија тригодишно образование дополнителни ќе бидат известени. Референти за вонредни ученици...

27 септември – Меѓународен ден на туризмот

Одбележан светскиот ден на туризмот   По повод 27ми септември, по покана на Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје, во просториите на хотел Мериот, учество земаа ученици и наставници од СУГС „Лазар Танев“ – Скопје. Светскиот ден на туризмот е денот...

Известување за упис на вонредни ученици

Известување за упис на вонредни ученици Уписот на вонредните ученици за учебната 2022/23 година е започнат и се врши во текот на месец септември, а полагањето на испитите ќе започне од октомври. Уписот може да го извршите во училиште со следниве документи: Потребни...

Доделување дипломи-вондредни ученици

Почитувани ученици, Дипломите за вонредните учениците кои полагале училишна матура, како и на вонредните ученици од 3 годишно образование, ќе бидат доделени во термин за кој ќе бидете дополнително...