Соопштение за вонредните ученици-Распоред за полагање ноемвриска сесија

Почитувани ученици Поради новите мерки за заштита од Ковид-19 Ве известуваме дека сите испити ќе се одвиваат онлајн.  За да се вклучите онлајн во понеделник ќе ги објавиме линковите за секој предмет и саат на полагање. Полагањата ќе се вршат на Google meet. Бидејќи...

Соопштение за вонредни ученици

СООПШТЕНИЕ ЗА УПИС НА ВОНРЕДНИ УЧЕНИЦИ   Уписот на вонредните ученици за учебната 2020/21 година ќе се врши во текот на септември месец , а испитите ќе започнат од октомври. Уписот ќе го извршите во училиште со потребните документи и тоа во среда и четврток 11,00...

СООПШТЕНИЕ за вонредните ученици

Почитувани ученици Дипломите и Свидетелствата за вонредните ученици кои го завршија своето образование заклучно со мајска испитна сесија ќе се доделуваат на 30 06 2020 година од 10, 00 до 15,00 часот. Задолжително е носење на заштитна опрема и влегување по еден на...