Ние сме сместени во Скопје – главниот град на Република Северна Македонија, во подножјето на планината Водно, во населбата Козле, Општина Карпош.

Повеќе информации:

 

Адреса: Ул. Илија Бојаџиев бр.3, 1000 Скопје

Телефон:

  • +389 2 3085 035, локал 103 – референт за вонредни ученици
  • +389 2 3085 035, локал 101 – секретар
  • +389 2 3086 292 – директор

Факс: +389 2 3085 036

Работно време: 7:30-18:30ч. пон.-пет.

Пристапот до училиштето е обезбеден со автобуските линии број 5 и број 57.