Кетеринг

Сите угостителско-туристички профили се инволвирани во изведување на практична настава во угостителско-туристичките објекти во градот и во изведба на КЕТЕРИНГ УСЛУГИ за приватни лица, државни институции, општини, фирми, компании, училишта, амбасади и други корисници.

Во подготовката и изведбата на кетеринг услугите се вклучени професорите по стручните предмети, учениците како дел од нивните часови по практична настава во кабинетите и во производната работилница која работи во состав на училиштето.

Во понудата од страна на нашето училиште спаѓа:

Подготовка на храна за КЕТЕРИНГ СЕРВИС:

N

Коктели по повод семејни веселби (свадби), промоции, прослави, семинари, презентации и друго;

N

Ручеци по разни поводи;

N

Закуски;

N

Организација на кафе паузи

во просториите на училиштето или во Вашите простории.

Комплетна услуга и инвентар за 1500 лица:

Oпрема и инвентар (стаклени чаши, порцелански чинии, чаршафи и друго);

Услуга за послужување (ученици келнери);

Аранжирање (ученици келнери и готвачи);

Транспорт со специјално возило (2011 год.) со термо кинг и ладилник.

Простор за одржување на:

Семинари

Промоции

Презентации

контактирајте го нашиот кетеринг тим

Дали имате потреба од простор за одржување на настанот?

4 + 13 =