Соопштение за вонредни

Поради влошената епидемиолошка состојба имаме промена на работното време така да јас во училиште ќе бидам само во ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК од 11 до 14 часот во наредниов месец. За да пријавите матура или завршен испит  ќе треба да уплатите 1800 денари на жиро сметката за...